Promotiewandelingen QR-FIT beweegroutes

Promotiewandelingen QR-FIT beweegroutes


Wandel ook mee op dinsdag 11 oktober!

In oktober bestaan de QR-FIT beweegroutes in Ouder-Amstel een half jaar. Dat vieren we op dinsdag 11 oktober aanstaande met beweegroute wandelingen in Duivendrecht en Ouderkerk aan de Amstel. Kom samen met andere bewoners gratis meedoen! 

Bewegen op elk niveau

Dankzij de beweegroute wordt bewegen in de buitenlucht gemakkelijker, leuker en het is geheel gratis. In de gratis QR-FIT app vindt u een route via verschillende paaltjes met QR-codes. Door deze code te scannen komt er een oefening die u op uw eigen niveau kunt uitvoeren. Of u nu een beginnende sporter bent of een expert in bewegen, op deze manier is het de perfecte workout voor iedereen. De Duivendrechtse route gaat vanaf het Dorpshuis over de Kloostersingel, langs de voetbalvereniging CTO’70 en door het Venserpark. De route is 3,5 km. De Ouderkerkse route loopt onder andere langs het Calisthenicspark aan de Wethouder Koolhaasweg, ’t Kampje en Purperreiger in Benning. Deze route is 5,5 km lang.

Win een Fitbit hartslaghorloge

Tijdens de promotiewandelingen mag iedereen gratis meedoen. Onder begeleiding van een instructeur kunt u de oefeningen uitproberen en de route lopen. Onder de mensen die op dinsdag 11 oktober de route hebben voltooid, wordt een Fitbit hartslaghorloge verloot.

Locatie en starttijd

De wandeling start in Duivendrecht om 11.00 uur op het Dorpsplein. Verzamelen voor de route in Ouderkerk aan de Amstel is om 13.00 uur bij de publieksingang van het gemeentehuis op de Vondelstraat. Inschrijven is niet nodig.

Voor wie? Wanneer Locatie
Alle belangstellenden 11 oktober
11:00 tot 13:00
Start in Duivendrecht
Alle belangstellenden 11 oktober
13:00 tot 15:00
Verzamelen voor de route in Ouderkerk aan de Amstel