Feestdagen op afstand

U zult niet verbaasd opkijken als we zeggen dat de feestdagen er dit jaar anders uit gaan zien dan u gewend bent. Uiteraard proberen we er met z’n allen het beste van te maken, maar we zullen ons ook aan moeten passen. Kinderen mogen nog vrijuit spelen met elkaar, terwijl volwassenen alleen nog op afstand mogen toekijken in de buitenlucht. Een dikke winterjas zal misschien een must worden.

Toch is er gelukkig een heleboel dat wel mag en daar gaan we ons deze maand dan ook op richten. Want hoewel kerst een feest is dat je samen viert, zijn er genoeg manier te bedenken waarop u samen én op afstand er een geweldig kerstfeest van kunt maken.

Bijna al onze posts en artikelen zullen deze maand in het teken van de kerstdagen staan. Niet alleen kijken we hoe we die leuk kunnen maken ondanks de huidige corona-maatregelen, maar bijvoorbeeld ook hoe we de kerst wat duurzamer kunnen vieren en hoe u de kinderen of kleinkinderen bezighoudt in een kerstvakantie zonder de normale mogelijkheden voor activiteiten buitenshuis.

Daarnaast zullen we op 31 december een stuk minder hoorbaar het nieuwe jaar in knallen. Hoe zit dat eigenlijk met het vuurwerkverbod en is er eigenlijk een leuk alternatief voor het gebruikelijke vuurwerkfestijn?

Al met al genoeg interessante tips en inspiratie om er samen alsnog een prachtige feestmaand van te maken.